Главная Без рубрики УКРАЇНА – Нового Світу КРАЇНА
2 недели назад

УКРАЇНА – Нового Світу КРАЇНА

УКРАЇНА - Нового Світу КРАЇНА - колиска Нового Світу

Україні багато хто пророкує розвал і загибель як країни. І мало хто вірить в її світле майбутнє і велике призначення. Однак, закон долі такий: кому багато призначено – тому і більше випробувань. І незабаром, ця країна стане центром зародження Нового, загально-справедливого і гармонійного світу …

ВНИМАНИЕ: Эта же статья на русском языке см. ЗДЕСЬ…

 

Старше покоління напевно пам’ятає один кумедний випадок на ТБ, який стався за рік до розпаду СРСР, восени 1990 г. В одному з перших на той час ток-шоу виступав виходець з Афганістану, професор і почесний академік багатьох академій світу, доктор фіз-мат. наук Мухаммед Сидік Афган. Родзинкою тієї передачі стала його унікальна таблиця прогнозування, заснована на науці нумерології. Заповнюючи її всілякими цифровими параметрами, що супроводжують життя людини або будь-якої організації, він з вражаючою точністю описував їх минуле, сьогодення, і, що дуже важливо, майбутнє. Але, головною причиною, по якій він залишився в пам’яті багатьох громадян – це його прогноз про долю СРСР. Відповідаючи на запитання одного з глядачів, він передбачив швидкий розвал Радянського Союзу і крах КПРС – до кінця того ж 1991р. Далі він передбачив ворожнечу між новоствореними державами – колишніми республіками СРСР. А також громадянську війну в самій Україні – з подальшим її розпадом на частини, з яких, як Україна збережеться тільки центральна частина (що, до речі, збіглося з пророцтвом карпатського мольфара Нечая). Зал і всі телеглядачі були в шоці. Але найцікавіше було після. Сидік заявив, що приблизно років через двадцять після розвалу СРСР розпочнеться новий рух народів за його відтворення. І їх зусилля увінчаються створенням абсолютно нового типу держави – заснованого на духовно-моральних цінностях і природо-соціальних законах. Основою, стрижнем розвитку цього Нового Світу він назвав Росію. Батьківщиною ж його зародження, звідки і піде даний імпульс, за його словами, стане Україна – її центральна частина, що залишиться після її тимчасового розвалу. Більш того, духовною столицею цього Нового Світу, де і народиться ця ідея і ідеологія, за його розрахунками, мало стати місто Чернігів …

 УКРАЇНА і СВІТ сьогодні

Що ж, судячи з того, що сталося, і твориться в світі нині, шановний вчений був недалекий від істини. Сьогодні Світ в глибокій кризі. Наростає загальне невдоволення устроєм старої системи. Повсюди відчувається необхідність кардинальних ЗМІН, переходу до загально-справедливого устрою світу. Громадяни сміливо вимагають дотримання своїх прав бути господарями на своїй землі. Привид Революції буквально бродить, і не тільки по Європі – випліскуючись в гнівні демонстрації, страйки і бунти простих людей – по всьому світу.

Стало зрозуміло: Ера демократії – фактичної влади політиків і олігархів, що обманним шляхом захопили всі багатства країни і держави – підійшла до кінця. Суспільство сьогодні це вже не «малі діти», яких можна було водити за ніс – трясучи брязкальцями виборів і годувати порожніми обіцянками.

Сьогодні Суспільство – це дозрілий, живий і розумний, СОБОРНИЙ ОРГАНІЗМ, який накопичив цінний досвід життєдіяльності, і що знайшов новий, більш високий рівень своеї соборної свідомості. Нав’язувати Йому і далі волю і погляди окремих лідерів або політичних сил – більш ніж недалекоглядно і безперспективно, тому що це може привести до справедливого невдоволення і моментального соціального вибуху. Таким чином, «Сьогодні на планеті об’єктивно назріла гостра необхідність в корінних змінах життєустрою і розвитку Товариства – на користь самого Товариства». (Іван Павло Другий)

Історична роль України в майбутньому перетворенні світу

Що являє сьогодні собою Україна і в чому конкретно полягає її місія?

Україна – унікальна країна. У гео-соціальному плані, Україна є природним «редуктором» сучасної цивілізації – синтезувавши на своїй землі мову, культуру і менталітет Сходу і Заходу. Її історична і природна роль – стикувати інтереси різних країн – виступаючи сполучною ланкою протилежних культур, що мають різний духовно-ментальний вектор. І будь-який нахил в одну або іншу сторону не тільки шкодить гомеостазу Європи і світу, а й загрожує цілісності і плавучості самого «корабля Україна». І саме виходячи з цього факту лідери суспільства повинні дбайливо підтримувати і стимулювати інтеграційні процеси в самій Україні, а не грати на протиріччях інтересів носіїв різних сфер свідомості. І це стосується як внутрішніх проблем «східняків» і «західняків», так і зовнішніх «матриць» – Росії і Заходу.

«Україна сьогодні, – за словами Іоанна Павла Другого, сказаного ним під час його -це міст між Східною і Західною цивілізацією. Україна – це ворота в Майбутнє ». І це зовсім не гіперболічна метафора – данина простій ввічливості ватиканського понтифіка перед гостинними господарями. Це є об’єктивна історична реальність, що випливає з природного призначення того чи іншого народу і країни стати лідером в народженні НОВОЇ, людської цивілізації – на тому чи іншому витку її еволюції.

І дійсно, ті процеси, що відбуваються сьогодні в Україні, об’єктивно співзвучні тим проблемам, з якими зіткнулися всі інші країни світу, і які призвели до всіх, наявних на сьогодні в світі, криз і конфліктів. Тому, будучи фактично концентрованою моделлю всіх процесів і проблем, від яких страждає сьогодні світова спільнота, Україна, в пошуку оптимального шляху розвитку, потенційно здатна була виробити, і виробила, таку Модель устрою Товариства та ОБРАЗ НОВОГО ЖИТТЯ, які стануть універсальною матрицею для вирішення всіх наявних проблем в усьому іншому світі.

Ситуація вже визріла. Світ перейшов рубікон від темного Минулого до непередбачуваного Майбутнього. Повернення до Старого Світу, за заявою самих же лідерів країн, не буде. І в цьому світлі дуже важливо зробити перший крок до презентації Світлого Майбутнього – як надії і маяка для простих людей всього світу. Маючи всі необхідні розробки в цьому плані, Україна готова заявити про свій новий вибір, про початок реалізації своєї духовної місії. Це відчувають і українські політики. Так, неперевершений майстер популізму Ю.В. Тимошенко, відчуваючи, як ніхто інший, цей імператив українського народу, ще на першій сесії Верховної Ради після президентських виборів 2004 р, виступаючи в якості претендента на посаду Прем’єр-міністра України, заявила: “І тому, якщо ми кажем про віру нашого народу в Україну, я хочу Поділитися з вами головним, що всі сьогодні спріймають Україну і наш народ, як країну, яка Несе унікальну місію в світ – дати абсолютно Нові стандарти суспільного, політічного, СОЦІАЛЬНОГО життя, на порядок справедлівіші, чим ті, що сьогодні існують, навіть в найрозвінутішіх країнах“.

Метр українських піар-технологій, доктор філологічних наук, професор, заслужений журналіст України і письменник Г. Почепцов, посилаючись на наявні дослідження, також стверджує, що «на території пострадянського простору виникне ідея Нового Життя і Модель Нового Світу. Всі чекають їх появи. Потрібен новий тип тексту – Ідеї, Ідеології та Програмного документу, який би зміг утримати наші голови від хаосу».

Треба зауважити, що «національна ідея», яка здатна стати ВСЕ-громадською ідеологією мирного і гармонійного життя для нашої країни, – зуміє бути і стане сенсом життя і універсальною глобальноїю ідеєю розвитку для всіх інших країн і народів світу. Парацельс писав: «Є один народ, який Геродот називає гіпербореями. Нинішню назву цього народу – Русь. Не можна довіряти їх страшному занепаду, який триватиме багато століть. Гіпербореї пізнають і сильний занепад, і величезний розквіт… У цій країні гіпербореїв, про яку ніхто ніколи не думав як про країну, в якій може статися щось велике, над приниженими і знедоленими засяє Великий Хрест Відродження».

 

Прихід Нового Світу пророкувала і знаменита Ванга: «Дуже скоро, вже в найближчому майбутньому, прийде час прекрасне життя і натхненної праці, Любові та Братства – між усіма людьми на планеті. Майбутнє належить добрим людям, вони будуть жити в одному прекрасному Новому Світі, який нам зараз навіть важко собі уявити».

Їй вторить О.М.Айванхов, – великий французький філософ, вчений і педагог (1900-1986 р.р.): «Дуже скоро Ера Водолія принесе людству великі потрясіння, які змусять людей зрозуміти істину і повірити в реальність існування духовного світу і законів , ним керуючих. Але це нове життя, яке виникне з цих потрясінь, своєю красою, пишнотою і гармонією перевершить будь-яке уявлення, так як розсіяні по всьому світу створіння, які в таємниці працюють над здійсненням Царства Божого на Землі, знайдуть один одного, щоб об’єднатися і діяти разом, і тоді впадуть оплоти невігластва, матеріалізму, деспотизму. Я вам кажу про це, і буде так, як я кажу: ніщо не зможе перешкодити настанню Нової Ери, Золотого Століття людства … ».

І як показує вся історія України, так і інших країн, саме така Велика Мета, як створення Нового Світу – «Царства загальної справедливості і гармонії» – необхідна зараз нам. Як «національна ідея» вона зможе розбудити пасіонарний дух нашого Народу, відродити його віру в свої сили і згуртувати все Суспільство для його подальшого динамічного і науково-обґрунтованого розвитку. Така Ідея здатна привести в дію глибинний потенціал кожної людини, незалежно від її політичної орієнтації, або національної, релігійної та соціальної приналежності. Вона дозволить Товариству, в максимально стислі терміни, провести всі необхідні принципові перетворення, не порушуючи при цьому святі права людей на свободу і гідне життя. Що дозволить нашим громадянам достатньо швидко і безболісно подолати Час Великого Перелому.

ДЕТАЛЬНІШЕ: УКРАЇНА перед дилемою: розвал, або нова модель розвитку…

Що ж представляє із себе Нац-Ідея і Нова Модель розвитку?

Для початку необхідно зрозуміти, що існують два види т.зв. “Національної ідеї”.

Перша – це нац-ідея для розвитку національного етносу – як в рамках якоїсь однієї країни, так і всього світу – всюди, де проживають люди, само-ідентифікують себе однаково в рамках однієї культури, традиції та мови. Вона є сферо-екстериторіальною за своїм принципом дії. Тобто відповідає за розвиток культурних форм самоорганізації людей – в рамках наявних традицій, мови і звичаїв своєї нації – незалежно від конкретної території. Дана ідея формується національно-культурною елітою кожного етносу. І добровільно приймається представниками свого етносу як загальна платформа єднання і система розвитку на найближчу і далеку перспективу.

Друга – це ідея соц-економічного устрою і розвитку всього Товариства на даній території – УНІВЕРСАЛЬНА для громадян будь-якої етнічної приналежності. Це вже форма  життєустрою, де всі народи, нації і кожна людина зокрема наділяється всією повнотою природо-божественних прав і можливостей на максимальний саморозвиток – в духовному плані, і практичну самореалізацію – в матеріальному світі.

Наявність і дія Першої та Другої ідей одночасно – є умовою встановлення тривалого миру і загальної справедливості – в кожній країні і в усьому світі. Обидві разом, вони складають основу ВСЕ-ГРОМАДСЬКОЇ ІДЕЇ. Ідеї ​​гармонійного світу і загальної справедливості для кожної людини, кожного етносу, нації і народу – будь-якої соціальної, економічної, релігійної і т.д. форми.

Таким чином, ВСЕ-ГРОМАДСЬКА ІДЕЯ включає в себе вищі духовно-моральні цінності всіх націй і народів, враховує інтереси і волю всіх соціально-економічних груп. Проголошує ідею створення єдиної планетарної  Держави із суспільства людей, що мають на меті гармонійне і благодатне життя і ВІЛЬНИЙ РОЗВИТОК в умовах і за законами Екологічного Духовно Єдиного Світу.

Яка Мета і принципи розвитку Нової Моделі УКРАЇНИ і Світу?

Як Цілі “ВСЕ-громадської Ідеї” для УКРАЇНИ (і будь-якої іншої країни світу) пропонується формування Нової, ПРИРОДНО-СОЦІАЛЬНОЇ Моделі суспільно-економічних відносин – універсальної системи інтегрально-кластерного розвитку в суспільно-соціальному плані, і багато-полярність – в соціально -економічній та культурної сферах (Схеми №№ 8, 9).

Дуже коротко суть запропонованої Ідеї можна виразити в трьох основних поняттях / термінах: СОБОРНІСТЬ, СУВЕРЕНІТЕТ, БЕЗМЕЖНІ МОЖЛИВОСТІ.

СОБОРНІСТЬ – означає інтегральний, Природо-Соціальний устрій Товариства, Державою з боку всіх учасників громадського взаємодії, відхід від будь-якої форми диктатури однієї з політико-соціальних сил – над усім іншим Товариством.

СУВЕРЕНІТЕТ – це всіх форм об’єднань (Схеми 7а, 7б, 7в). Що означає вільний вибір, особистістю або будь-яким об’єднанням, свого соціального, економічного, культурного, і т.д. шляхів  розвитку.

БЕЗМЕЖНІ МОЖЛИВОСТІ – надання будь-якій людині, або колективу, найоптимальніших інноваційних рішень, ідей і проектів, наявних на сьогодні у всього людства – здатних ефективно допомогти їх повноцінному розвитку.

.

Таким чином, ОСНОВНА СУТЬ Нової, ВСЕ-громадської Ідеї Розвитку полягає в тому, що вільні громадяни ВІЛЬНО само-організуються, об’єднуючись із собі подібними, немов клітинки окремих органів. Тобто в само-керовані соціальні, економічні, творчі і т.д. і т.п. громади- «корпорації», які живуть і розвиваються в повній відповідності їх індивідуальному рівню свідомості і еволюційного розвитку.

Державі ж тут відводиться роль «кістково-м’язової і нервово-кровоносної» загальної системи, що забезпечує всіх учасників громадської взаємодії єдиною системою транспортних, інформаційних послуг, а також єдиною фінансовою і системою загальної безпеки.

Громадська Система, що забезпечує своїм громадянам абсолютно всі можливості жити в гармонії тих матеріальних і духовних принципів, які є основою їхнього справжнього розвитку, щастя і благополуччя – ось Ідея і Модель Нового життєустрою України, яка стане матричною моделлю для влаштування та розвитку решти світу. (Детальніше – див. ТУТ…)

Іншого рішення розумного формування основ гармонійного Товариства просто немає. У всякому разі, – в Природі. Хоча, в Товаристві, випадки і спроби «придумати своє» – всякі бувають … В т.ч. і нерозумні. Тобто – політичні. Що і довела нам історія нашого демо кратичного розвитку …

Образ нової України – Образ Нового Світу

У нації, країні, світі – без чіткого Образу, Ідеї і Ідеології Красивого Майбутнього, тобто Красивого Пророцтва, які об’єднували б думи Народу і згуртовували б його енергії в єдиний потік, не може бути і хорошого Майбутнього.

Люди без Спільного Образу Нового Світу, який би притягував і манив їх, немов магніт – стають аморфними, бездухновними, бляклими. Таке Суспільство починає рухатися по тупиковому, демоно-кратичному шляху – не встаючи еволюційно Вгору.

Треба зрозуміти і завжди пам’ятати: «Що людина подумала і сказала – то і послала в майбутнє. Яку енергію думок і почуттів випромінює – така енергія і буде матеріалізувати її майбутнє. Накладіть минуле на сьогодення і отримаєте своє майбутнє. Щоб змінити майбутнє в кращу сторону, треба зламати прихильність до важкого минулого. Треба міняти думки в сьогоденні. Поспішайте змінити своє справжнє, щоб злетіти вгору в майбутньому! » (Біла Книга Життя)

І поки людство продовжує слідувати старим бездуховним догм-матеріалістичним концепціям, мертвим фізичним теоріям, кошмарним футуристичним прогнозами і т.д. – воно і далі буде скочуватися до прірви свого самознищення …

Розуміючи це, дуже важливо донести до свідомості кожної людини, всього суспільства, яскравий і позитивний образ НОВОГО СВІТУ – майбутнього країни, всіх країн – на найближчий і дальній відрізок часу.

ОБРАЗ Нового Світу – це універсальна синкретична модель природо-соціального, тобто цілком-екологічного, життєустрою Товариства. Пропонована назва Нового Світу – Екологічний Духовно-Єдиний Світ.

Пропонована модель НОВОГО СВІТУ беззастережно визнає право ВСІХ соціально-економічних систем і традиційних укладів ВСІХ культур і народів на їх суверенне існування і створить ВСІ найсприятливіші умови для їх оптимального розвитку і гармонійного взаємодії-співпраці – не тільки в контексті вже наявного досвіду на Землі, але і на основі нових знань і застосування єдиних природо-соціальних законів життя і розвитку всього живого у Всесвіті.

У цьому НОВОМУ СВІТІ більше не буде воєн – бо не залишиться ніяких причин, через які люди і народи сварилися, а представляти країни будуть тільки ті лідери, хто істинно освічені всім великим наукам, і тому, вони, «як зіницю ока» будуть берегти спокій Товариства і зберігати загальний мир.

У НОВОМУ СУСПІЛЬСТВІ люди забудуть про будь-яку ворожнечу між собою, тому що всі до одного будуть перебувати під покровом захисту Держави і СВОЇХ правоохоронних органів, строго оберігають святі інтереси всіх до одного громадян, і всього Товариства в цілому.

У НОВІЙ ДЕРЖАВІ, політики і чиновники, відтепер, будуть вірою і правдою служити своєму Господарю – Суспільству, отримуючи гідну нагороду за свою корисну і якісну працю.

У НОВОМУ ЖИТТІ громадянам не доведеться віддавати всі зароблені гроші за право мати гідне житло, електроенергію і теплозабезпечення.

Торсіонні ТЕХНОЛОГІЇ, розроблені вченими України, Росії та інших країн світу, забезпечать кожен окремий будинок, сім’ю, всім необхідним. Компактні, необхідної потужності вихрові, кавитаційні т.п. тепло- і електро-генератори, розміщені в підвалах житлових приміщень, стануть «приватною власністю» самих мешканців. Люди забудуть, що таке квитанції за газ, тепло і світло.

АВТОМОБІЛІ більше не будуть забруднювати навколишнє середовище, повністю перейшовши на електричні двигуни або гідро-паливо.

ОСЕЛІ людей стануть абсолютно екологічно сприятливими для життя, а навколишня Природа поверне собі свою первозданну свіжість і красу.

ЛЮДИНА стане сама формувати події свого життя, впливати на своє здоров’я, піднімати свій духовно-ментальний рівень – завдяки пізнанню всіх таємниць і загадок світу.

Весь розвиток Товариства буде будуватися на принципах реалізації волі і задумів самих людей. (Детальніше – Наука і Технології Нового Світу)

КОРОТКО КАЖУЧИ, КОЖЕН ОТРИМАЄ СВОЄ:

ПОЛІТИК, ДЕПУТАТ, при наявності здорового глузду, совісті і мудрості, зуміє знайти той істинний шлях, який приведе його до заповітної мети – служінню Суспільству, при цьому, звільнивши його від вантажу порожніх і невиконаних обіцянок перед тими, кому він і зобов’язаний своїм становищем.

ЧИНОВНИК, пройшовши навчання за системою “РЕЗУЛЬТАТ”, знайде необхідні йому знання і якості, і по праву займуть свій відповідальний пост служіння Державі, а значить і своєму Господарю – Народу.

ГРОМАДСЬКИЙ ЛІДЕР, освоївши програму зможе по праву претендувати на вищі посади в будь-яких колективах, бо тепер він буде досконало знати справжні закони, за якими живуть і розвиваються і сама Людина, і все Товариство в цілому.

БАНКІР, ФІНАНСИСТ, ПРОМИСЛОВЕЦЬ І ПІДПРИЄМЕЦЬ, завдяки всіляким проектам і програмам, закладеним в План Розвитку Суспільства, зможуть зі спокійною совістю і далі займатися улюбленою справою, бо тепер їх гроші, разом з їх талантом і умінням направляти загальну енергію в потрібне русло, принесуть їм реальні дивіденди від участі в реальних, і дуже потрібних Суспільству, проектах.

ВЧЕНИЙ, ВИНАХІДНИК, ДІЯЧ КУЛЬТУРИ, отримає, нарешті, можливість реалізувати всі свої задуми, порадувавши Суспільство красою своїх затребуваних ідей.

ПИСЬМЕННИК отримає реальні сюжети для написання реальних романів про справжніх героїв нашого часу, відправивши розповіді про «геройскі»пригоди« ментів », бандитів і злодіїв, разом з повіями – в глибокий кошик.

ПОЕТ прославить Новий Світ, і його благородного і розумного будівельника.

ХУДОЖНИК намалює прекрасні картини земного раю, сюжетом для яких стане реальне життя.

ЛІКАР викине непотрібні більше ліки в сміття, допомагаючи виліковуватися ще потребують – завдяки розумінню істинних причин хвороб і знань духовно-психо-фізичних методів їх усунення.

ЖУРНАЛІСТ більше не стане ганятися за «смаженими фактами», бо це стане нікому більше не цікаво. Але самих фактів про прекрасне і благодатне життя буде більш ніж достатньо, щоб день і ніч радувати своїх глядачів, слухачів або читачів.

Нарешті, будь-яка людина отримує в свої руки все необхідне, щоб вільно, по своїй волі, будувати своє життя так, як це принесе їй справжню радість і щастя, а значить і справжній розвиток.

А все ТОВАРИСТВО, завдяки , і платформі «Tech Generation» знаходить всі необхідні інструменти для свого комплексного, духовно-творчого та матеріально-фізичного, розвитку, – що зробить його життя безпечним і гармонійним, розвиток стабільним і творчим, а сенс життя – наповненим і радісним.

Ось такий Образ Нового Світу для нової України, і всіх інших країн, пропонує Рух за Новий Світ. Приймемо і підтримаємо його – і наше життя знайде сенс і наповниться духовним змістом і матеріальним достатком. Залишимося інертними – і тоді ті, хто нині ще править цим світом, приречуть нас і наших дітей на знищення і електронне рабство. Вибір – за нами. За кожним з нас…

ЗАМІСТЬ ЕПІЛОГУ

Отже, глобальні зміни в світоустрою людської цивілізації давно назріли. Дуже скоро всі зрозуміють, що нинішня модель держава-освіти – це давно віджила схема. Політики можуть скільки завгодно опиратися бажанню Народу жити по своїй волі, мати гідні умови життя – рівні для всіх. У будь-якому випадку всі вони будуть змушені рахуватися з інтересами всіх інших і кожного окремо. Інакше – нескінченні конфлікти, війни, ненависть – все те, що ставить світ на грань загальної катастрофи. Єдиний вихід – створення ДЕРЖАВИ РЕАЛЬНОГО НАРОДОВЛАДДЯ, керованої з боку всіх національних, соціальних і т.д. утворень і сторін життєдіяльності. Іншого шляху до досягнення загального балансу інтересів, тобто стабільного і гармонійного світу – просто немає. І Україні, щоб вибратися зі складного клубка проблем, доведеться зробити вибір свого шляху. Так чому б не вибрати РА-зумний Шлях СО-творіння ПРИ-родного Миру?

ВАРІАНТИ ТОГО, ЯК ЦЕ ЗРОБИТИ, ДИВ. ТУТ:

Новий Світ, Білий КОН – матеріали, що розкривають суть Програми та Проектуhttps://midgard-edem.org/?p=10989

Посилання на основні матеріали, що розкривають суть ідей і механізмів створення основ Нового, загально-справедливого Миру – загальної само-організації та само-управління Товариства – природо-соціальної моделі гармонійного життєустрою …

===

Ваші варіанти і ідеї пропонуйте ТУТ:  – розділ Спільного ФОРУМУ – “Народна Трибуна”.

Якщо є конкретні пропозиції щодо співпраці, пишіть:

E-mail:  tot-999@ukr.net

===

З повагою, – 

Євген Гігаурі – ідеолог-координатор міжнародного Руху за Новий Світ – Форсайт-Проект «Мідгард-ЕДЕМ» – https://Midgard-EDEM.org/

Інформація про мене ТУТ

АіФ

===

Якщо кожен передасть цю інформацію трьом іншим особам – а ті, в свою чергу зроблять таким же чином … – то вже незабаром ВСЕ Суспільство буде знати – ЩО і ЯК робити, щоб побудувати своє життя в добрі, справедливості і гармонії.

Почни, будь ласка, з себе …

Почни прямо зараз!

«Головне – мати віру і велике бажання, а можливості додадуться» …

===

Переклад на українську мову –

0

Автор публикации

не в сети 8 часов

Geo-GEN

509
Евгений Гигаури – идеолог-координатор международного Движения за Новый Мир – Форсайт-Проект Мидгард-ЭДЕМ - /

Информация обо мне - http://geogen-mir.livejournal.com/profile/
АиФ - http://www.aif.ua/society/955562

МОИ СТРАНИЧКИ В СОЦ. СЕТЯХ:

«FACEBOOK» - https://www.facebook.com/EugeneGigauri
«LIVE JOURNAL» - http://geogen-mir.livejournal.com/
«В КОНТАКТЕ» - https://vk.com/staligen
«TWITTER» - https://twitter.com/Geogen2012
«YouTube» - http://www.youtube.com/user/Geogenus/
«Google+» - https://plus.google.com/+Geogenus/
«МОЙ МИР» на Mail.Ru - http://my.mail.ru/mail/geo-gen/
Комментарии: 188Публикации: 603Регистрация: 23-10-2016

Добавить комментарий

Посмотрите также

НАРОДОВЛАДДЯ. Інструкція по встановленню КОН на місцях

НАРОДОВЛАДДЯ. Механізми практичного формування і функціонування від місцевого рівня і до ц…